Gå tilbake til nettstedet

STRIKKETRENDER 2024

Tekst: Kari Isingrud Foto: Annes Garn

Hos Annes Garn i Storgata er vårens nyheter på vei inn i hyllene. Nå skal det strikkes med mykt garn i sterke farger, gjerne med tykke pinner og flere tråder av ulike kvaliteter.

broken image

Anne Prestmarken har vært på messe i Oslo, og tar med seg siste nytt til butikken påGran.

 

- Strikkinger fortsatt like populært. Folk i alle aldre strikker, sier Anne Prestmarken, eier og driver av Annes Garn. Hun har nettopp vært på Oslo Design Fair, og latt seg inspirere av siste nytt fra designere og garnprodusenter.

Butikken har et stort utvalg av ulike garnkvaliteter. Ull er spesielt populært, særlig blant yngre kunder, og Annes Garn har ullgarn fra store norske leverandører, som Rauma Garn, Hillesvåg Ullvarefabrikk og Sandnes Garn.

- Norsk ull er rimelig og har veldig god kvalitet, sier Anne.

broken image

Fysiske garnbutikker har hard konkurranse fra nettbutikkene. I kampen om kundene satser Annes Garn på god service, godt vareutvalg, og å være tidlig ute med nye garntyper og modeller.

- Kundene kommer hit til butikken for å få ideer, og se på garn og modeller. Vi strikker mye selv for å ha plagg å vise. Her kan de kose seg, se på farger, og slå av en prat, forteller Anne.

- Vi er veldig blide og hjelpsomme, forsikrer hun